Illamående

Fem min efter att jag ätit upp min middag blev jag illamående. Som vanligt. 
Jag orkar inte med detta :( Någon som har någon idé på vad det kan vara?
Förutom graviditet då, för det är det icke.
 
I morgon tar jag mig till doktorn

Kommentarer
Postat av: JessiCa

Hur kan du vara så säker på att det inte är graviditet då? :O Har du gjort ett testelitest? Hur länge har du haft det sådär?

Min graviditet började med massa konstigt, + illamående (sådär hemskt illamående man kan få när man är vrålhungrig duvet) värre blev det vid minsta ansträngning. Sedan hade jag sprängande huvudvärk konstant i 12 veckors tid ungefär fast det räckte med en alvedon om dagen.

Svar: Med tanke på att jag har haft flera illamåendeperioder har jag nog gjort tre test, senast förra veckan :) Jag börjar misstänka magkatarr. Tog en tablett jag fick utskrivet när jag hade akut magkatarr, och illamåendet gick nästan över men sen kom den tillbaka. Ska ner till läkaren så fort jag fått i mig lite kaffe, de har drop in här :)
Therese

2012-12-18 @ 22:32:33
URL: http://stroonger.blogg.se
Postat av: JessiCa

Hmm okej... Men du kanske är det ändå :D Haha!
Hoppas du får ordning på det iallafall för jag vet hur det är att gå med ständigt illamående, usch! Ingen vidare alls :( Bra att det är drop in så du slipper vänta oändliga tider innan du får hjälp. Sedan om Sveriges sjukvård är bra i dagsläget, njaa... Men jag hoppas iallafall att du får hjälp! :)

Svar: Hon jag träffade var bra :) Jag har fått omeprazol som jag ska äta två gånger om dagen i en vecka, och hon tog olika prover, är det inte bättre om en vecka ska jag tillbaka och då kan man utesluta magkatarr och sånt. Jag behövde inte vänta alls länge, gött som bara den :)
Therese

2012-12-19 @ 11:14:12
URL: http://stroonger.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0